Airbrush artisist

 
Bij de Airbrushacademie hebben verschillende airbrush artist zich bekwaamd in hun werk.
Ieder met eigen specialisatie en kwaliteiten. Enkele van deze artiesten hebben we opgenomen in onze website om aandacht voor ze te vragen.  Omdat ze mooi werk afleveren, weten welke eisen er aan het werk hangen, en of hun creatieve invulling welke zij maken en bijzonder is.
Enkele airbrush artiesten voorgesteld:

 

 
 
 
Steven Keijsers, van jongs af aan geïnteresseerd in airbrush. Super getalenteerd in het maken van portretten. Zijn voorliefde licht echter bij het maken van fantasie art.
www.airbrushflevoland.nl
 
Anita Wanninge hield voor het eerst een airbrush vast op de middelbare school maar koos in eerste instantie toch voor de kwast. Was al jaren actief in het maken van muurschilderingen, beschilderde meubels en jassen en kwam toen weer in aanraking met de airbrush en is sindsdien airbrush-verslaafd. Heeft al heel wat airbrush opleidingen achter de rug en werkt als airbrush kunstenaar sinds  2007 aan motoren, auto’s, muren, portretten en meer onder de naam She ’s a Cat Art Works. 
www.shesacatartworks.nl
 
 
 
 
 Sharonda van Gog is een auto didact op het gebied van figuren afbeelden in digitale vorm.
Zij houd van fantasy en de figuren uit haar belevings wereld plaatst zij in haar kunst in volledig andere context. De manga achtige style waarbij de kleuren een diepe betekenis hebben. 
Close Menu